Pretparken

Zin om een dagje naar een pretpark toe te gaan?


Zin om een dagje naar een pretpark toe te gaan?

"Zin om een dagje naar een pretpark toe te gaan?" We hebben hier een overzicht gemaakt van de beste pretparken om te bezoeken. Je zal zeker een pretpark kunnen vinden in dit lijst wat je leuk vindt om te bezoeken. Wanneer je een liefhebber van pretparken dan kun je ze natuurlijk ook allemaal bezoeken. Dit is erg leuk om te doen, samen met vrienden of familie. De niet te missen pretparken zijn...

"De Efteling blijft een geweldig pretpark!" Afgezaagd is dit pretpark zeker niet. Het blijft ieder jaar weer vernieuwen met de nieuwste attracties. Zo is er dit jaar weer een nieuwe achtbaan open gegaan. De Efteling biedt voor iedereen wel een leuke dag. Zowel kinderen als volwassenen kunnen een geweldige hebben in dit zeer mooie en schone pretpark.

"Six Flags Holland voor de avontuurlijke liefhebber" Het oude Walibi park heeft een aantal jaren geleden een flinke opknapbeurt gehad. Ze hebben een hoop nieuwe achtbanen gebouwd. Je vindt hier de meest spannende achtbanen van Nederland. Wanneer je met kinderen wilt gaan dan zullen ze dit park zeker helemaal het einde vinden. 

"Bobbejaanland in Lichtaart. Dit is gelegen tussen Herentals en Kasterlee in België. Het pretpark ligt vlak over de grens bij Nederland. Het is een middelgroot pretpark met zeer bijzondere attracties. Het is een beetje old school! Toch is het zeker een leuk pretpkark om te bezoeken. Het is heel wat anders als de Nederlandse pretparken. Vaak is het er niet zo druk.

"Phantasialand is gelegen in het Duitse Brühl, vlakblij Keulen. Dit pretpark is ook erg leuk om te bezoeken en ligt niet ver van Nederland af. Het biedt leuke attracties voor zowel jongere als oudere kinderen. In dit pretpark vind je ook veel bijzondere attracties. Volwassenen kunnen het ook erg leuk hebben hier!

"Euro Disney in Parijs is een toppretpark!" Het ligt niet echt naast de deur. Disneyland Parijs is echter zeker de moeite waard om te bezoeken. Dit pretpark biedt de meest geweldige attracties. Je vindt hier spannende achtbanen en ook voor volwassenen valt er genoeg te beleven. Bijvoorbeeld leuke entertainment shows. Dit is een prachtig pretpark!